Lahden Samba Maracanä ry logo

TIEDOTTEITA

Ryhdy sambakoulun kannatusjäseneksi

Jos koet, että vaikka et ole aktiivisesti mukana toiminnassamme, mutta sydämesi sykkii silti Maracanãn tahtiin, voit tukea meitä…
Samba Maracana oletuskuva

Lahden Samba Maracanã ry. - Sambaa jo vuodesta 1981

Lahden Samba Maracanã ry, Suomen vanhin vielä aktiivinen sambakoulu, on perustettu vuonna 1981. Samba Maracanã on rekisteröity yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistyksemme on Suomen Sambakoulujen Liiton jäsen. Liitto on perustettu vuonna 1991. Sambakoulujen liittoon kuuluu tällä hetkellä seitsemän sambakoulua eri puolelta suomea.

Tervetuloa mukaan samban kiehtovaan maailmaan!

Sambakoulussa opetetaan karnevaalisambaa brasilialaiseen tapaan. Samba sopii kaikenikäisille ja - kokoisille, niin miehille kuin naisillekin. Samba on tehokas liikuntamuoto, joka kiinteyttää ja vahvistaa erityisesti keskivartalon ja lantion lihaksia. Lisäksi samban tanssiminen parantaa ryhtiä ja kehonkannattelua. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla - tekemällä oppii!

Rytmikkäiden liikkeiden lisäksi karnevaalisambaan kuuluvat olennaisena osana tanssimisen riemu ja näyttävät asusteet sekä sambakoulun oman rumpuryhmän brasilialaiset rytmit. Sambakoulussa opetetaankin tanssin lisäksi myös samban soittoa perusteista alkaen. Taitojen kehittyessä sekä soittajilla että tanssijoilla on mahdollisuus liittyä esiintyvään ryhmäämme, joka esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ympäri vuoden.

Harjoitustilamme sijaitsevat lähellä Lahden rautatieasemaa, osoitteessa Moisionkatu 6.